Съпругата на номинирания за президент Стъки Юлияна Дончева поведе съдебна битка срещу фабриката с лъжи за мъжа й

Акценти

Съпругата на номинирания за президент Стъки Юлияна Дончева поведе съдебна битка срещу фабриката с лъжи за мъжа й

366123
на 06.06.2021
Съпругата на номинирания за президент Стъки Юлияна Дончева поведе съдебна битка срещу фабриката с лъжи за мъжа й
Автор:   ПИК

Преля чашата на търпението на бившия народен представител от листата на НДСВ и съпруга на номинирания за номинирания за президент Станислав Недков-Стъки - Юлияна Дончева. Едно от най-красивите лица в политиката у нас разкри, че заедно с половинката си са повели битка срещу фабриката за лъжи, която в последно време бълва откровени измишльотини за председателя на Българската федерация по ММА.

препоръчано

"Изумена съм от омразата на някои хора, които се опитват да му създадат образ, който няма нищо общо с реалността. Обяснявам си го със страха пред силата на духа му, защото осъзнават, че той не се страхува, не се скатава, не се огъва и нагажда според ситуацията.

свързани новини

Доскоро не обръщах внимание на написаното и го подминавах с насмешка. Чашата обаче преля, когато започнаха да фабрикуват абсурди по негов адрес. Заведохме дело срещу писачите на лъжливи новини и се надявам скоро да бъдат осъдени. Дори вече сме решили за каква кауза ще дарим получената сума", коментира Дончева в интервю пред "Уикенд". 

Като бял ден е ясно, че кандидатурата на Недков за предстоящите президентски избори сериозно е притеснила обитателите на "Дондуков 2". Преди седмица именитият ни спортист и уважаван в цял свят боец покани на дебат президента Румен Радев.

Дни по-късно Стъки получи получи обаждане от РДВР-Велико Търново за образувана срещу него проверка по получен сигнал от анонимен имейл. Пред ПИК TV Станислав Недков изрази съмнения, че всичко това е скалъпено от Бойко Рашков по нареждане на Румен Радев.

"Мотивацията на Станислав да отстоява своите убеждения и да преследва целите си е много силна. Той е човек патриот, но не като онези, които в последните години употребиха патриотизма за лични цели. Завършил е философия и е магистър по национална сигурност, политология и дипломация, ако образованието в страната ни все още се зачита. Това винаги се пропуска от онези, които обичат да слагат етикети и да неглижират нечии успехи. Движението, което издига Станислав за президент, не е политическа, а гражданско. Това означава, че на първо място то ще защитава интересите на гражаните, а не исканията на политическата каста", коментира още кандидатурата на съпруга си Дончева.

Тя сподели и своето виждане за това какъв трябва да бъде президентът на страната. "Президентът е обединител на нацията, човек, който работи в екип, уважава мнението на опонентите си и не дели хората на симпатизанти и противници. За съжаление, днес сме свидетели на пълна реставрация на най-мрачните приоми, с които си служеха комунистите - да гонят непослушните, да потъпкват мнението на неудобните, да призовават за разединение", описа накратко настоящата политическа обстановка Дончева. 

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това