Сърбия ще изгради още лагери за мигрантите от Македония

Европа

Сърбия ще изгради още лагери за мигрантите от Македония

4699
на 23.08.2015
Сърбия ще изгради още лагери за мигрантите от Македония
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Няколко хиляди мигранти са успели да влязат в неделя от Македония в Сърбия. В момента на територията на Сърбия при македонската граница е изграден лагер за 1000 души, в който са настанени 4000 души. Сръбските власти предприемат действия за построяването на още лагери, съобщава сръбският канал РТС.

препоръчано

В неделя сутринта сръбският министър на отбраната Братислав Гашич е посетил лагера за мигранти край Миратовац. Той е обещал скоро в лагера да пристигнат медици от Ниш. В лагера са издигнати девет големи шатри, които са предоставени от руско-сръбския хуманитарен център в Ниш. В лагера има и много опънати палатки, които са собственост на бежанците.

Край лагера са разположени полицаи и военна техника, но засега няма регистрирани инциденти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК