С БЯСНА СКОРОСТ: За 45 минути засякоха трима с над 200 км/ч по АМ "Тракия"

Крими

С БЯСНА СКОРОСТ: За 45 минути засякоха трима с над 200 км/ч по АМ "Тракия"

19084
на 05.06.2024
С БЯСНА СКОРОСТ: За 45 минути засякоха трима с над 200 км/ч по АМ Тракия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Драстични нарушения на пътя са засекли от полицията в Сливен. През почивните дни на магистрала "Тракия" само за 45 минути са установени трима водачи, които са шофирали с над 200 км в час.

препоръчано

Друга камера на пътя Ямбол Сливен е установила шофьор, който е карал със 174 километра в час.

В понеделник е засечен автомобил със 182 километра в час на Подбалканския път. Той е установен, предстои на водача му да бъде връчен електронен фиш.

"Санкцията, която е предвидена за превишаване на скоростта над 50 км/ч, започва от 600 лв. На всеки 5 км. горница се добавят още 50 лв., така че неговата санкция ще е от порядъка на 1300 - 1350 лв.

Тази камера снима и през нощта. Това нарушение, което беше на пътя Сливен - Ямбол беше в 23.50ч., тоест - пълна тъмнина, камерите снимат. В рамките на един месец имаме констатирани над 1000 нарушения като една трета от тях са в рамките на градски условия. Това, което направих като анализ, имаме и водачи, които повече от два пъти са хващани с превишена скорост", заяви пред БНТ комисар Димитър Кикьов, началник на отдел "Охранителна полиция" към ОДМВР- Сливен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК