С тези шест неща не бива да се шегувате в леглото

Бомба

С тези шест неща не бива да се шегувате в леглото

2579
на 04.05.2021
С тези шест неща не бива да се шегувате в леглото
Автор:   ПИК

Интимността е вълнуващ момент във връзката, нов етап в развитието ѝ и още едно ниво, през което преминавате заедно. Но всяка една неподходяща шега може да съсипе целия процес.

Всеки се е смял на мемета за секс, чували сме смущаващи истории за интимните преживявания на приятели и приятелки и като цяло сексът е събитие, в рамките на което всичко може да се случи, предупреждава "Флагман". Въпреки това, леглото е място, където е по-добре да се смеете с повишено внимание, дори ако ви се струва, че моментът е подходящ за това.

Физиологични характеристики на партньора

Може би сте забелязали, че вашият партньор има смешно, според вас, изкривяване на краката или са покрити с косми само от едната страна, а луничките по тялото наподобяват формата на Батман – природата има забавни идеи за възможностите за норма, но моментите за обсъждане физиологичните характеристики са толкова деликатни, че е по-добре да запазите наблюденията си за себе си и да не споделяте своите открития с партньора си по време на секс. Освен това той най-вероятно знае за тези характеристики и може би се смущава от тях.

Звуци

Сексът е царство на звуците и някои от тях звучат смешно. В идеалния случай трябва да сме заети изцяло с партньора и процеса, че никакви звуци не трябва да ни разсейват. Но в действителност е различно – понякога сме толкова смутени, че искаме да се смеем, за да изгладим момента. Но не трябва да правите това – първо, вашият партньор също чува всичко перфектно и вероятно е смутен.

Освен това вашият партньор може да издава забавни звуци по време на оргазъм – не забравяйте, че в този момент той е възможно най-отворен и беззащитен, така че си струва да имате чувство за такт (освен това вие самите може да не сте наясно какви звуци издавате по време на кулминацията и затова се опитайте да възприемете този процес като нещо естествено и напълно нормално).

Продължителност на половия акт

Една от най-болезнените теми на мъжете. Дори ако първият ви интимен контакт продължи по-малко от минута, не е нужно да се забавлявате с този факт, да се фиксирате върху него или да коментирате саркастично ситуацията. Той най-вероятно е притеснен и изнервен и определено ще се поправи или във всеки случай ще се постарае много да се поправи. Основното е да не се фокусирате върху проблема. Разбира се, в случай че това се повтаря редовно, струва си да помислите за посещение при специалист, но отново си струва да обсъдите деликатно този въпрос.

В обратната ситуация, когато сексът продължава твърде дълго, също няма нищо смешно – в този случай си струва директно да кажете, че сте уморени и да предложите алтернативни начини за решаване на проблема.

Неумолима физиология

Никой от нас не е имунизиран от внезапната необходимост да посети тоалетната или от атака на кихане, смесена с хрема, или от нещо друго, което може да се случи в най-неподходящия момент. Ако с вас се е случило нещо, което ви кара да потънете в земята и никога повече да не видите партньора си, а единственият подходящ отговор изглежда е пристъп на нервен смях, опитайте се просто да пуснете ситуацията и да се преструвате, че нищо не се е случило. Вероятно в пристъп на страст вашият любовник дори не е забелязал смущението и ако го е направил, можете да му се посмеете заедно след това. Същото важи и за онези моменти, когато партньорът ви изпада в неловка ситуация.

Сексуални фантазии

Интимният живот на всеки от нас е пълен с фантазии и понякога, за да получи удоволствие, вашият партньор (като вас) може да се нуждае от нещо неочаквано или дори нелепо, което той иска от вас. Ако не е нещо, което ви обижда, унижава или е напълно неприемливо за вас, тогава не си струва да се обсъжда или да се смеете. Можете да се съгласите или да откажете и след това да направите заключения.

Изражение на лицето

Говорейки за забавни ситуации по време на секс, не може да не споменем изражението на лицето по време на оргазъм – на върха на удоволствието изглежда много странно за всички, без изключение. За да не се смеете по невнимание, по-добре не гледайте – затворете очи и се предайте напълно на насладата.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това