Тайланд утрои наградата за предполагаемия терорист от Банкок

ЧАС ПИК

Тайланд утрои наградата за предполагаемия терорист от Банкок

3410
на 22.08.2015
Тайланд утрои наградата за предполагаемия терорист от Банкок
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тайланд утрои наградата за заподозрения за взривовете в Банкок, съобщи Би Би Си. Наградата вече е 3 млн. бата (около 84 000 евро) за всеки, дал информация, която да помогне за откриването на мъжа.

препоръчано

На видеозапис се вижда как той оставя раница пред храма Ерауан в центъра на града, малко преди експлозията, която уби 20 души. Фотороботът му, разпространен от тайландската полиция, предполага, че става въпрос за чужденец.

Премиерът Прают Чан Уча заяви, че разследването напредва и каза, че атаката цели да "дискредитира правителството и да създаде климат на страх, който да отблъсне туристите". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК