"Тайм" залепи на Путин мустака на Хитлер

Европа

"Тайм" залепи на Путин мустака на Хитлер

11461
на 28.02.2022
Тайм залепи на Путин мустака на Хитлер
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Русия очаквано е на корицата на списание "Тайм". По-интересното обаче е, че Владимир Путин е с емблематичния и добре познат мустак на Адолф Хитлер. 

препоръчано

"Завръщането на историята. Путин разби мечтите на Европа", пише американската институция в печата.

Руският президент Владимир Путин беше обявен за "Личност на годината“ на списание “Тайм“ през 2007 г..

"Той не е добро момче, но направи изключителни неща. Той е новият цар на Русия и е опасен в смисъл, че не му пука за гражданските свободи и свободата на словото. Той се занимава само със стабилността, но пък точно стабилността е нещото, от което има нужда Русия и затова руснаците го боготворят", каза тогава отговорният редактор на изданието Ричард Стенгел.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 13 май - възможност за успешна изява за Близнаците, запознанство ще промени из основи живота на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на ПП от Перник: Само да смеят да пускат колажи срещу мен, излизам и започвам да разказвам за тях, и то с карикатури, които лично съм видял (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК