Татяна Лолова няма пари за GSM

Лица

Татяна Лолова няма пари за GSM

108893
на 28.06.2020
Татяна Лолова няма пари за GSM
Автор:   "Ретро"

С пари назаем от сина си Татяна Лолова си купила нов смартфон, след като по невнимание изпуснала предишния си във вода и устройството отказало да проработи повторно. Понеже комедийната актриса нямала събрани излишни пари за подобен вид солидни харчове, се наложило да поиска от детето си, за да може да бъде отново мобилна и близките ѝ да се свързват с нея.
Синът ѝ, разбира се, веднага ѝ избрал нов телефон и не я хокал за инцидента с предишния. Него Лолова си подарила за коледните празници преди 2 години, когато решила най-после да се запознае със света на високите технологии. И тогава, и сега актрисата имала едно-единствено изискване – смартфонът да е с голям екран, за да не ѝ се налага да слага често очила, когато работи с него.

86-годишната звезда била изцяло в крак с новите технологии и дори можела сама да влиза във фейсбук профила си, да споделя снимки и публикации. Сърфирането в интернет обаче не ѝ доставяло същото удоволствие като четенето на книги. Целия период на изолация по време на карантината Таня изкарала четейки. Даже обсъждала нови заглавия с двамата си внуци, които редовно ѝ се обаждали да я проверят как се чувства. Всички нейни близки ѝ носели храна до вратата даже и след приключването на извънредното положение, тъй като, откакто загуби съпруга си Славето и остана вдовица, Лолова била като изгубена в собствено си жилище. След смъртта на мъжа си, с когото бяха заедно цели 56 години, Лолова се стопила наполовина. „Славето като си отиде, си отиде и другата ми половина“, коментира комедиантката отслабването си. Иначе с парите що-годе успявала да се справя. Тя е сред артистите, които получават пенсия за заслуги в размер на 700 лв. След кончината на мъжа си получавала и процент от неговата пенсия, който се полага на овдовелите съпрузи в България.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неочаквани препятствия пред зодиите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за сряда - неочаквани препятствия пред зодиите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Депутатите порязаха ГЕРБ за комисията по подслушванията със СРС-та ПЪРВО В ПИК TV: Депутатите порязаха ГЕРБ за комисията по подслушванията със СРС-та
ново
Днес: 161
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това