Тв легендата Лили Ванкова се появи след дълго изгнаничество

РЕТРО

Тв легендата Лили Ванкова се появи след дълго изгнаничество

28937
на 26.08.2021
Тв легендата Лили Ванкова се появи след дълго изгнаничество
Автор:   "Ретро"

Завръщане в публичното пространство след дълъг изгнанически период направи любимата говорителка на всички българи Лили Ванкова. Легендата на БНТ, която гони 80, е решила да бъде в крак с времето и най-сетне си е купила смартфон.

препоръчано

Освен това Ванкова си е направила и профил в социалната мрежа фейсбук, където да комуникира с приятели, познати и почитатели, след като през последните 20 години не е имала нито една медийна изява. Лили все още не действала умело в интернет пространството, но имала желание да бъде съвременна, подобно на другите си колежки от телевизията майка. Мария Янакиева, която също четеше новините в ерата на Ванкова, отдавна е спец в социалните мрежи, където споделя снимки от ежедневието си.

Лили се бе затворила в себе си след голямата лична трагедия, която я сполетя – загубата на сина ѝ. И досега я съсипвали слуховете, които тръгват веднага след смъртта му – че си е отишъл след злоупотреба с наркотични вещества. Нещастието съвсем я изолира от света и дълги години тя отказва да се появява на светски събития. Прави изключение само за поводите на хората от най-близкия си приятелски кръг, на които винаги присъства под ръка с втория си мъж Иван Антикаджиев. С него са заедно от 30 години и живеят почти на пъпа на столицата, в китна къща до „Петте кьошета“. Всъщност имотът е собственост на нейния настоящ съпруг, който е известен зъболекар. Домът им се прочу не само като кабинет на стоматолога, но и като място за сбирки на някои знакови интелектуалци и ВИП персони.

Бившата говорителка и зъболекарят нямат общи наследници. Тя има двама синове от първия си брак с Райчин Пръмов – покойният Асен, който си отиде само на 36 години, покосен от инфаркт, и по-големият му брат Иван. Бракът на Лили с Райчин просъществувал цели 20 години, но след промените решили да се разведат. Не след дълго тя срещнала настоящия си мъж, като тяхна сватовница станала покойната ѝ колежка Бригита Чолакова.
 

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 323
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това