ТЕАТРАЛНАТА АФЕРА: Бивш министър на културата: Петното, което се хвърли, е невъобразимо

Животът днес

ТЕАТРАЛНАТА АФЕРА: Бивш министър на културата: Петното, което се хвърли, е невъобразимо

15156
преди 5 часа
ТЕАТРАЛНАТА АФЕРА: Бивш министър на културата: Петното, което се хвърли, е невъобразимо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият министър на културата Кръстю Кръстев коментира театралната афера.

препоръчано

"Това е малоуми. Петното, което се хвърли върху тази система, която работи добре, е невъобразимо", заяви той пред БНТ.

"Не мога да си представя кои са тези хора, които са си представили, че тази плиткоумна схема може да проработи. Въпросът е, че тя е хваната малко по-късно, отколкото трябва да бъде.

Къде са причините да не се забележи веднага, това ще го кажат компетентните органи. Вярвам в техния професионализъм и те ще кажат как е станало, по какъв начин.

Става въпрос за тези назначавания на хора, които нямат нищо общо с театъра, в който са назначени и им били взети картите, за да могат хората да вземат парите", обясни Кръстев в ефира на обществена телевизия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК