ТЕЖЪК СЛУЧАЙ В БЛАГОЕВГРАДСКАТА БОЛНИЦА! Млада жена с мозъчен оток се бори за живота си

Региони

ТЕЖЪК СЛУЧАЙ В БЛАГОЕВГРАДСКАТА БОЛНИЦА! Млада жена с мозъчен оток се бори за живота си

8912
на 04.07.2016
ТЕЖЪК СЛУЧАЙ В БЛАГОЕВГРАДСКАТА БОЛНИЦА! Млада жена с мозъчен оток се бори за живота си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В тежко състояние, с мозъчен оток 27-годишна жена от Гърмен по спешност е транспортирана от Гоце Делчев за благоевградската болница. Изведнъж завчера младата жена станала агресивна и започнала да буйства. Близките й не можели да я успокоят и потърсили съдействие от органите на реда. Транспортирана е за лекарска консултация в Гоце Делчев, откъдето е насочена за Благоевград.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

След направените изследвания е установено, че младата жена има сериозен здравословен проблем, получила е оток на мозъка. Причините за внезапното остро възпаление се уточняват, възможно е да е усложнение от нелекувана вирусна инфекция. По спешност е приета за интензивно лечение в реанимация на МБАЛ - Благоевград, съобщава "Струма.бг".

Това е вторият млад човек, приет в критично състояние в реанимация в рамките на седмица. Преди 3 дни 30-годишен мъж от село Плетена, община Сатовча, изпадна в кома и бе поставен на апаратна вентилация заради остро заболяване на кръвта. До последно той бил на работа, сега лекарите се борят за живота му.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 147
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК