Тези 5 зодии се влюбват не в партньора, а в парите му

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Тези 5 зодии се влюбват не в партньора, а в парите му

15160
на 10.12.2020
Тези 5 зодии се влюбват не в партньора, а в парите му
Автор:   ПИК

Почти всеки човек, който търси любов, има списък с желани качества, които би искал да открие в бъдещия си партньор. Това може да са физически характеристики или черти на личността. Има обаче хора, които са по-склонни да се влюбят в пари или в положение - за тях това е най-голямата награда.

препоръчано

Въпреки, че любовта няма цена, сърцето на някои индивиди определено започва да тупти по-бързо, когато потенциалната им бъдеща половинка разполага със солидни финансови възможности. Според астрологията има 5 зодиакални знака, които са по-меркантилни в любовта от другите. Разбира се, винаги има и приятни изключения.

Стрелец - за него парите дават възможност за повече приключения

свързани новини

Представителят на зодия Стрелец може да се влюби в човек с пари, тъй като те са средство за по-интересни и вълнуващи преживявания. Стрелците имат нужда от тръпка в живота си. Те искат да посещават нови места и да виждат нови неща. Връзката на Стрелеца с човек с по-големи финансови възможности би му осигурила приятната перспектива да пътува до по-далечни и вълнуващи дестинации. Стрелците следват парите само и единствено по тази причина.

Козирог - според него парите гарантират стабилност

Козирогът дълбоко в себе си е практичен човек. Той не живее в свят на фантазии и мечти. Този земен знак има нужда да се чувства сигурен във финансов план, за да отвори сърцето си. Той често се държи със своята половинка като с бизнес партньор. Просто за него парите и любовта трябва да вървят ръка за ръка, за да има съвместно щастие. Именно затова Козирогът ще уважава повече половинката си, ако тя може да предложи финансова стабилност.

Скорпион - за него парите са начин за подсигуряване на по-добър живот

Представителите на този завладяващ и магнетичен воден знак са родени, за да бъдат на върха. Тяхната състезателна природа ги кара винаги да търсят печалбата в живота, дори и в любовта. Въпреки че Скорпионът е много лоялен и страстен партньор, той все пак ще се радва още повече, ако открие идеалната си половинка в лицето на човек с по-големи финансови възможности, с по-висок социален статус или положение в обществото.

Телец - според него парите осигуряват лукс и комфорт

Телците са известни с вкуса си към красивите, фини неща в живота и по-специално с отношението си към лукса и комфорта. Телецът е земен, романтичен и чувствен знак, който обича да бъде глезен от партньора си. Индивидите от този знак се чувстват щастливи само ако са във връзка с човек, който се грижи за тях. Те имат отлична интуиция да разпознават правилния партньор, а той почти винаги има добри доходи. Телецът определено е по-склонен да се влюби и привърже към личност, която разполага с повече финансови ресурси.

Лъв - за него парите могат да осигурят слава и почитатели

За представителите на зодия Лъв парите са средство, което може да им донесе слава и възможност за изява. Лъвовете обичат да застават под светлините на прожекторите, да имат много почитатели и последователи. Лъвът е влюбен в показността и разкоша. Той, подобно на Телеца, очаква да бъде глезен от партньора си със скъпи подаръци и да бъде воден на изискани вечери. Именно затова вниманието му може да бъде привлечено от човек с по-голяма банкова сметка, който обаче му засвидетелства и възхищението си.

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това