Тенчо Тенев: От 1 до 3 години затвор може да отнесе "силиконката"

Животът днес

Тенчо Тенев: От 1 до 3 години затвор може да отнесе "силиконката"

13984
на 12.02.2024
Тенчо Тенев: От 1 до 3 години затвор може да отнесе силиконката
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Младите хора решават да си правят някаква пиар акция в момент на тяхна си вътрешна слабост. Това заяви в „Интервюто на Новините на NOVA” бившият началник на КАТ - София Тенчо Тенев по повод последните случаи на безразсъдно шофиране с висока скорост или под въздействието на алкохол и наркотици.

препоръчано

„Наказателно-процесуалният кодекс има и отделна точка, в която пише – хулиганство на пътя. Виждаме „силиконката” как управлява – с лявата ръка държи кученцето, с дясната ръка снима и с двата крака държи волана на автомобила”, заяви Тенев.

По думите му за подобно провинение предвиденото наказание е от 1 до 3 години лишаване от свобода. При наличие на наркотици в кръвта при шофиране наказанието е друго: „Там ще има наказателно производство, а в полза на държавата трябва да се изплати стойността на автомобила, който е управляван, когато е на лизинг”, уточни съветникът на премиера по пътна безопасност. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК