Вход
София
Времето в София 11 o C

Томислав Дончев и Каракачанов се държат като троянски коне на Радев. И все в БТВ

Томислав Дончев и Каракачанов се държат като троянски коне на Радев. И все в БТВ

на 23.09.2020
109168
0
Томислав Дончев и Каракачанов се държат като троянски коне на Радев. И все в БТВ
23.09.2020
0
109168

Говорили сме и преди за троянските коне при Борисов. 

Те стават все по-разпознаваеми.

"Протестът" е напълно спихнал, дискредитиран. Всяка вечер пред МС се събират предимно жълти книжки, крипто-комунисти и обикновени джендъри. 

В страната няма политическа или икономическа криза. Функционира работещо парламентарно мнозинство. Кредитните рейтинги от международните институции са стабилни. Европа препотвърждава доверието си към правителството със солидни финансови траншове.

И въпреки това двама мрънкалници-вицепремиери перманентно говорят за оставка. За "експертен" кабинет. За "справедливия глас на улицата", в който трябвало да се вслушваме. За "диалог с президента".

Каракачанов и Томислав Дончев. 

Два дни поред дефилират...къде, къде...как къде? В БТВ, разбира се. 

Два дни поред го усукват, пробутват тези на Радев, всяват колебание в редиците на твърдия електорат на ГЕРБ, дискредитират уж твърдото намерение мандатът да бъде довършен.

Томислав Дончев, този стар фен на Румен Радев, днес обяснява, че ходил в планината, а там някакви млади мъже му напомнили, че трябва да се подава оставка?! Лошо било положението, тежко, какво разделение, какви тревоги...мамата си трака.

Този човек или е много объркан и не е наясно със себе си, или е нагъл провокатор. Това говорене е антипиар. Всъщност би трябвало да каже точно обратното - ходих в планината и едни мъже ме окуражиха да не подаваме оставка!

С какво се различава безумецът Дончев от Хаджигенов, който се изцепил, че ако ГЕРБ изкара до март, ще се скапе съвсем? По нищо не се различава.

Като го терзаят такива хамлетовски страсти г-н Дончев, да вземе, че да си тръгне. Но сам. Явно постът много му тежи, явно се измъчва. Да си тръгне, а не хем да стои, хем да трови.

Оставка, оставка, та оставка. И тази мантра я раздуват непрестанно не други, а действащи вицепремиери в действащото правителството, което е обявило, че няма да си подава оставката?!

В чия полза работят тези хора, кажете.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33965
архив

Народът и властта отдавна са в интимни отношения, но удоволствие от това получава само властта.

 

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДС крои бъдещето на дясната коалиция с Буруджиева, Антоанета Христова, Огнян Минчев и Антоний Гълъбов (ОБНОВЕНА)
x
Какво означават целувките на мъжете на различните места
x