Тони Димитрова: Не прощавам на предатели!

Лица

Тони Димитрова: Не прощавам на предатели!

45261
на 10.07.2024
Тони Димитрова: Не прощавам на предатели!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тони Димитрова сподели, че мечтае да има къща, където да може да приюти много бездомни кучета. Тя е известна със своята любов към животните и отдадеността си към четириногите.

препоръчано

„Дано някой ден да имам къща и да мога да ги приютя всички“ – написа известната певица под пост за поредното страдащо куче, което търси дом.

Тони Димитрова често говори за грижата за животните и споделя истории и снимки с кучетата, които обича. Мечтата ѝ за къща, където да приюти бездомничета, е вдъхновение за много хора и подчертава важността на отговорното отношение към домашните любимци и онези, които нямат дом.

Изглежда, бургаската легенда предпочита да прекарва времето си с животни, тъй като хората в днешно време стават все по-лоши към останалите.

„Не прощавам, когато ме предадат. Режа и хвърлям“, отсече тя.

Певицата е изминала дълъг път, в който неведнъж е срещала хора, които не са истински с нея, и преди години осъзнала, че не може да вярва на всеки заради предателство от уж близък за нея човек.

„Покажеш ли се като открит и откровен човек, както направих аз, можеш да станеш жертва на своеволие. Не търпя такива неща!“, категорична е гласовитата бургазлийка.

Изпълнителката на вечния хит „Ах, морето“ сподели още, че нейното житейско кредо гласи:

„Не ти е приятел този, който бърше сълзите ти, а този, който не те кара да плачеш“.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК