ТОП ОФЕРТА: Намериха супер работа на Ники, който според Кики трябва да е външен министър, за да пътува

Акценти

ТОП ОФЕРТА: Намериха супер работа на Ники, който според Кики трябва да е външен министър, за да пътува

228343
на 13.02.2024
ТОП ОФЕРТА: Намериха супер работа на Ники, който според Кики трябва да е външен министър, за да пътува
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Намериха работа на Ники, който според Кики трябва да стане външен министър, за да пътува!

препоръчано

Заради мераците на премиера да си вее байрака по света и след ротацията, сглобката увисна на косъм - ППДБ и ГЕРБ не могат да се разберат вече повече от седмица министър на образованието или на МВнР да бъде Денков. 

Онзи ден Делян Добрев от ГЕРБ съобщи в "Панорама": "Имахме два пъти събрание на Изпълнителната комисия. И знам как се е развила цялата ситуация. Борисов разказа, че Кирил Петков му е казал: "Ники трябва да пътува". 

Зевзеци в социалната мрежа предложиха отлична оферта на Денков, която напълно удовлетворява условието му да странства - кондуктор в БДЖ!

"НА ВНИМАНИЕТО НА КИКИ И НИКИ!!!

Искате да пътувате, искате разнообразие в ежедневието, БДЖ ви предлага чудесни условия за съвместяване на "полезното с приятното"!

Програма за обучение и реализация в "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД, с назначаване на трудов договор на длъжност "Кондуктор", и подпомагане обучението за придобиване на квалификация и правоспособност "Кондуктор".

Предлагаме Ви възможност за едновременно обучение и работа, финансиране на курса за целия период и издръжка при сключване на договор", гаврят се с Петков и Денков потребители на Фейсбук с чувство за хумор.

Обявата и в момента е актуална в сайта на БДЖ, показа проверка на ПИК.

Ники да не губи време и да слага фуражката!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК