Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ - вземете ги с невероятни отстъпки на щанд №18 на Алея на книгата до утре

ЧАС ПИК

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ - вземете ги с невероятни отстъпки на щанд №18 на Алея на книгата до утре

6744
на 11.09.2021
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ - вземете ги с невероятни отстъпки на щанд №18 на Алея на книгата до утре
Автор:   ПИК

Най-новата стихосбирка на Недялко Йорданов „Епопея на незабравимите“ оглавява класацията за най-продавани книги на издателство „Милениум“. Нея и още стотици невероятни литературни хитове може да вземете с отстъпки до 80% на щанд №18 на издателството на Алея на книгата в София - на пешеходната зона на бул. "Витоша". Събитието продължава днес и утре, а на щанда на "Милениум" ви очакват и специални ежедневни изненади.

препоръчано

Там ще откриете и втората най-търсена книга на седмицата, която е премиерна - романът „Три жени“ от Лиса Тадео, която предава един реалистичен и откровен разказ за драматичния живот на три жени.

Третата позиция в класацията заема „Звездна кухня. 120 рецепти от любими филми и сериали“, която е истински подарък за всички, изкушени от киното и кулинарията.

В топ 5 са още юбилейното издание „Завещанието на Ванга“ и бестселърът „Урок за мъже“ от Иво Танев.

1. „Епопея на незабравимите“, Недялко Йорданов. Стихосбирката на Недялко Йорданов влиза в диалог с Вазовия цикъл оди „Епопея на забравените“. Озаглавена е „Епопея на незабравимите“ и представя 30 наши поети и творци през погледа и творческата муза на най-обичания съвременен български поет. В авторските му интерпретации оживяват не само знакови строфи от оригиналните творби, но и интригуващи детайли от личното съприкосновение на Недялко Йорданов с автентичния гений на всяка от представените личности.

2. „Три жени“, Лиса Тадео. Бестселърът на „Ню Йорк Таймс“ е разтърсваща документална книга от американската журналистка и психоложка Лиса Тадео и е четиво без аналог на книжния пазар. В нея са разказани съдбите на три жени в техния стремеж да открият и съхранят любовта. Опитите им обаче винаги се оказват провал, всеки следващ мъж е все по-голяма „издънка“, а всъщност истината е, че допускат една и съща грешка. Историите са предадени изцяло през погледа на жените – без предразсъдъци, без свян, болезнено откровено, невероятно увлекателно. Това определено е книга, която ще събуди публичен диспут. Едни ще укоряват или съдят, други ще спорят кой всъщност е виновен, но никой със сигурност няма да остане безразличен.

3. „Звездна кухня. 120 рецепти от любими филми и сериали“, Гергана Танева, Галина Иванова. Уникална по рода си готварска книга с логото на издателство „Милениум“. Тя дава възможност на изкушените от храната, готвенето и киното да преминат отвъд екрана, като им поднася изтънчен кулинарно-кинематографичен подбор от 120 автентични рецепти за великолепни ястия от филмови шедьоври. Авторите на луксозния цветен том са издирили и предоставили точните съотношения, коректните продукти и стриктната инструкция за правилното им приготвяне, като същевременно описват множество готварски похвати и трикове за постигането на автентичния им вид и вкус.

4. „Завещанието на Ванга“. Юбилейното издание „Завещанието на Ванга“ е сборен том с всички предсказания, рецепти, съвети и наставления от великата пророчица. Книгата е посветена на 25-годишнината от смъртта на Баба Ванга – един от малцината световно признати феномени, чиято слава отдавна е надхвърлила пределите на страната и континента ни.

5. „Урок за мъже“, Иво Танев. Увлекателно четиво, в което Иво Танев описва 39 интригуващи случки и срещи с други известни личности, които познаваме от сцената и екрана. Шоуменът дава и полезни изпитани съвети за по-хармоничен и спокоен начин на живот. А накрая ще прочетете неговите авторски кулинарни рецепти, с които Иво Танев посреща своите приятели и впечатлява гостите си и дори печели седмичния приз в предаването „Черешката на тортата“. Написани майсторски, всяка от главите в книгата съдържа не само спомените на автора, но и безценни поуки и изводи, поднесени с чувство за хумор и изпълнени със смисъл.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате и на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92 и във фирмената книжарница „Милениум“ на адрес ул. „Цар Шишман“ №18.

Сподели:
Бомба x
Страда ли котката от липсата на стопаните си? Страда ли котката от липсата на стопаните си?
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това