ТОТАЛЕН РЕЗИЛ! Искрен Арабаджиев стана за смях в парламента, Делян Добрев приключи политическата му кариера (ВИДЕО)

Епицентър

ТОТАЛЕН РЕЗИЛ! Искрен Арабаджиев стана за смях в парламента, Делян Добрев приключи политическата му кариера (ВИДЕО)

342030
на 01.12.2023
ТОТАЛЕН РЕЗИЛ! Искрен Арабаджиев стана за смях в парламента, Делян Добрев приключи политическата му кариера (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от ППДБ и провален кандидат-кмет за Ловеч Искрен Арабаджиев стана за смях в пленарна зала, видя ПИК. По време на дебатите за избор на подуправител на НЗОК Арабаджиев взе отношение, а проф. Костадин Ангелов го контрира, като заяви, че няма как да коментира думите на човек, който е излъгал - обявил е, че ако не стане кмет, ще напусне парламента, но не го е направил.

препоръчано

Народният представител от ППДБ реши да отговори на обвиненията, с което стана за смях пред колегите си, а и пред всички българи, които в този момент гледаха заседанието на парламента.

"Проф. Ангелов, когато кажете "А", следва да кажете и "Б". На парламентарните избори април месец бях избран за народен представител. На местните избори сега октомври бях избран за общински съветник. Аз съм от тези политици, които работят за хората, които са ги избрали. Наистина дадох заявка, че ще остана в Ловеч като общински съветник, но направих и една публична анкета на хората, които следят работата ми", изтърси Арабаджиев, а залата прихна да се смее.

"Защото за мене...", опита се да продължи депутатът, но в залата беше толкова шумно, че председателят на Народното събрание Росен Желязков се принуди да помоли за внимание и за прекратяване на смеха и ред в залата.
"За мене постовете са само ако можем да работим за хората. И хората, които харесват работата ми, избраха с мнозинство, че ще бъда по-полезен за Ловеч в Народното събрание", каза още Искрен Арабаджиев. И добави, че вече на 5 ноември в Ловеч празнували Ден на освобождението от ГЕРБ.

След изказването думата взе Делян Добрев, който се обърна към председателя на парламента.

"Процедурата ми е към вас. Не можах да чуя какво каза Искрен Арабаджиев, понеже в залата беше много шумно. Според мен той искаше да каже, че е предпочел заплатата на депутат от 10 000 лева, вместо тази на общински съветник от 1000 лв. Сигурно каза, не можахме да чуем, че анкетата му беше 6 часа и имаше негови хора, които да натискат да отива депутат в София. Сигурно каза, но ние не можахме да чуем, че животът в София му харесва много повече, отколкото живота в Ловеч. А това какво се обещава от "Промяната" в предизборните страсти, няма нищо общо с реалността след това", заяви депутатът от ГЕРБ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК