Тошко Йорданов посече мераците на Кирил Петков за премиер и заговори за затвор за бившия министър на Радев

Акценти

Тошко Йорданов посече мераците на Кирил Петков за премиер и заговори за затвор за бившия министър на Радев

139632
на 10.10.2021
Тошко Йорданов посече мераците на Кирил Петков за премиер и заговори за затвор за бившия министър на Радев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Има някои неща, които при Кирил Петков не са окей. Например канадското му гражданство и фактът, че е подписал декларация, че няма такова. Имаме нарушение на Конституцията и нарушение на закона, тъй като е подписал декларация с невярно съдържание. Наказанието, ако не се лъжа, е от от 3 до 5 години. Това заяви пред Нова тв Тошко Йорданов от "Има такъв народ" на въпрос биха ли подкрепили хората на Слави Трифонов Кирил Петков за премиер.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Смисъл от разговор на маса има след изборите", каза още сценаристът на Трифонов относно предизборните договори между различните формации.

Йорданов се върна назад и направи нови разкрития за преговорите с "Демократична България" в миналия парламент.

"Управлението не е на всяка цена. Трябва да има някаква принципност в цялата работа. Като върна лентата, как бихме могли да подходим със задни мисли с колегите от "Демократична България". Отиваме на преговори, водим спокоен разговор, разбираме се за политиките и за кабинет, без да имаме някакви противоречия. И след няколко дни излиза лидерът на партията им и казва, че зад нас прозира дългата ръка на ДПС", обясни той.

"Единственото изискване на "Демократична България" беше да няма в кабинета бивши агенти на Държавна сигурност", сподели сценаристът на Слави.

"Когато имаш голям общ враг, е по-хубаво да сте заедно срещу този враг. И когато той бъде победен, тогава да търсите различията", каза още Йорданов и завърши: "Слави Трифонов няма да участва в тези избори. Той още на предишните каза, че няма да участва и не е човек, който да променя моралните си позиции."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК