ТРАГЕДИИТЕ НЯМАТ КРАЙ: COVID-19 погуби поредна българска лекарка

Здраве

ТРАГЕДИИТЕ НЯМАТ КРАЙ: COVID-19 погуби поредна българска лекарка

53376
на 04.12.2020
ТРАГЕДИИТЕ НЯМАТ КРАЙ: COVID-19 погуби поредна българска лекарка
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Поредна трагедия! Още един медик загуби битката с COVID-19. Медицинското съсловие и пациентите изгубиха д-р Стоянка Секлемова, лекар в отделението по хемодиализа в областната МБАЛ "Д-р Иван Селимински" в Сливен. Това съобщиха от Областния кризисен щаб.

препоръчано

Още шестима жители на Сливен са починали през последното денонощие.

Жертвите на коронавируса са с придружаващи заболявания, на средна възраст 60-65 години.

Сред новите 98 заболели има двама лекари, акушерка и медицинска сестра. Диагностицирани са и нови случаи в по-рано установени семейни огнища.

Към момента болните с COVID-19 в областта са 1333-ма от 76 населени места. В община Сливен са 1013 души, Нова Загора - 188, Котел - 68, Твърдица - 64. Под домашна карантина са 1274 души.

От ОД на МВР-Сливен съобщиха, че са извършени 634 проверки за спазване на карантината, като не са установени нарушения. Извършени са 71 проверки на места за обществено ползване и в градския транспорт за спазване на противоепидемичните мерки, съставени са 12 протокола за предупреждение и един акт.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК