ТРАГЕДИЯТА В САДОВО: Георги не прежали любимата си и сложи край на живота си. Фейсбук скочи срещу фаталната Нелина

Региони

ТРАГЕДИЯТА В САДОВО: Георги не прежали любимата си и сложи край на живота си. Фейсбук скочи срещу фаталната Нелина

1484437
на 03.12.2020
ТРАГЕДИЯТА В САДОВО: Георги не прежали любимата си и сложи край на живота си. Фейсбук скочи срещу фаталната Нелина
Автор:   ПИК

Скъпи приятели, днес загубих моя приятел Гошо. Почивай в мир. Обичам те! Постът е на Нелина Филипова във Фейсбук. Но жалейката, качена от 18-годишната девойка, предизвика не само съчувствие, но и вълна от негативни коментари. Нелина е момичето, което е в основата на трагедията, разтърсила Садово. Вчера със законния пистолет на баща си се застреля 21-годишният Георги Костадинов. 

препоръчано

Младежът, както се носи мълвата из малкия град, не могъл да преодолее раздялата с любимата си Нелина. Студентът 3 курс в Техническия университет в Пловдив не успял да превъзмогне охладнелите й чувства. Двамата били временно разделени. Младежът няколко пъти писал на любимата си, но тя не отговаряла. Настоявал за срещи, които все не се състояли. Последно имали уговорка да се видят този петък, но за съжаление Георги не дочакал това.

Вчера към 17 ч. той сложи край на живота си, а фаталният му избор хвърли в покруса целия град.

Жалейката, която Нелина качва часове след смъртта на Георги, предизвика жестоки коментари по неин адрес. Боян Атанасов пише: "И тази нагла пикла с обявления, търсеща внимание от приятелите си. Жалко, че не помисли преди да се е държала толкова арогантно и нагло. Жалко, че не е виждала лабилността в това добро и наивно момче. Има господ. Ако тази има съвест, ще и тежи, но ме съмнява! Мир и покой на душата му, нищо в тоя живот не си заслужава този изход". Татяна Стойчева пък се възмущава: "Сега се сетила колко го обича". 

В други коментари обаче хората защитават Нелина и не вярват че тя може да има вина за фаталното решение на 21-годишния младеж.

Целият град Садово е настръхнал и жали за момчето и за родителите, чиито единствен син е Георги.

Погребението на момчето ще е утре в родния му град.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това