ТРАГЕДИЯТА НА "ИСТИКЛЯЛ": Разкриха самоличността на загиналите, двугодишно момиченце остана сираче (СНИМКИ)

Балкани

ТРАГЕДИЯТА НА "ИСТИКЛЯЛ": Разкриха самоличността на загиналите, двугодишно момиченце остана сираче (СНИМКИ)

23584
на 14.11.2022
ТРАГЕДИЯТА НА ИСТИКЛЯЛ: Разкриха самоличността на загиналите, двугодишно момиченце остана сираче (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Турските власти разкриха самоличността на шестимата свои граждани, които загубиха живота си при бомбената експлозия на бул "Истиклял" край площад Таксим около 16.20 ч. в неделя.

препоръчано

Министърът на вътрешните работи на Турция Сюлейман Сойлу съобщи, че това са Арзу Йозсой - роден през 1984 г. и дъщеря му Ямур Учар, родена 2007 г., Юсуф Мейдан, р. 1988, и дъщеря му Екрин Мейдан, р. 2013 г., Адем Топкара, р. 1982 г. и съпругата му Мукадес Елиф Топкара, родена 1995 г.

Юсуф Мейдан, който загина заедно с тригодишната си дъщеря Екрин (на първата снимка), е работил към социалното министерство.

Вестник "Сабах" предаде, че след експлозията 2-годишната Елиз (на челната снимка и на снимка 2) остава сираче - тя е дъщеря на семейство Топкара. Родителите оставили малката при бабите, за да отидат на разходка по "Истиклял".

По последни данни от 81 ранени, 50 вече са изписани. "Петима са в реанимация, като състоянието им е тежко", съобщи още Сюлейман Сойлу.

Превод и редакция ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски каза може ли местните избори да разтурят управлението (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК