Трагедия! Стена се срути и уби 7-годишно момченце в Перник

ЧАС ПИК

Трагедия! Стена се срути и уби 7-годишно момченце в Перник

8797
на 06.08.2013
Трагедия! Стена се срути и уби 7-годишно момченце в Перник
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

7-годишно момченце е починало при битов инцидент в пернишкия квартал „Бела вода”, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Перник, предаде Zapernik.com

препоръчано

Нелепата трагедия се е разиграла вчера, около 20:15 ч. пред къщатата на 41-годишният И.Б. Мъжът строял ограда от циментови блокчета.

По неизяснени до момента причини част от оградата се строполила върху играещия наблизо 7-годишен син на И.Б.

Момчето получило тежка черепно-мозъчна травма. Оказана му е първа медицинска помощ в МБАЛ „Р. Ангелова" – Перник и по-късно било транспортирано в „Пирогов” – София. Въпреки положените усилия от страна на медицинските екипи, детето починало. 

Образувано е следствено дело и работата по изясняване на случая продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК