Треньорът на Нафтата не отишъл на парти и подписали заповедта му за уволнение

Футбол

Треньорът на Нафтата не отишъл на парти и подписали заповедта му за уволнение

9266
на 02.01.2019
Треньорът на Нафтата не отишъл на парти и подписали заповедта му за уволнение
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият шеф, а сега и екстреньор в бургаския Нефтохимик Костадин Джамбазов е бил изгонен от клуба заради това, че не присъствал на коледното парти на "шейховете". Джамбазов призна пред "Burgas24", че не е присъствал на партито заради забавени заплати, като вместо да ги получат преди празниците, на служителите били изплатени само частични възнаграждения.

препоръчано

"Ядосах се и не отидох на банкета. Всички разчитахме на тези пари, всички имаме семейства, за които да се грижим. И се оказва, че трябва да посрещаме Коледа с по 400 лева. Изобщо не ми беше до празник", обясни Джамбазов.

 

Седмица по-късно обаче някогашният му приятел, изпълнителният директор Николай Тодоров, който в момента коли и беси във футболния клуб, му се обадил и му заявил, че взима едноличното решение да го освободи от работа.

 

"Бил обиден, че не съм присъствал на банкета. Освен това треньорите много мрънкали за забавените си заплати и за това обвинява мен. Ами много ясно, че ще мрънкат - всеки от тях храни семейство. Освен това е мое решение дали ще ходя или няма да ходя на фирмения купон", подчерта Джамбазов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК