Треньорът на Реал (Мадрид): Играчите ми спестиха сили, защото двубоят го позволи

Световен футбол

Треньорът на Реал (Мадрид): Играчите ми спестиха сили, защото двубоят го позволи

4460
на 19.02.2015
Треньорът на Реал (Мадрид): Играчите ми спестиха сили, защото двубоят го позволи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти бе доволен след победата на отбора си над Шалке.
В първа осминафинална среща от турнира Шампионска лига Реал победи като гост Шалке с 2:0.
След двубоя пред „Футбол Испания“ треньорът на Реал Карло Анчелоти призна, че играчите му са спестили сили на терена и не са се раздали докрай. Той добави, че причината за това е, че развитието на двубоя е позволило това.

препоръчано

Карло Анчелоти заяви още, че като цяло е доволен от играта на тима си, той определи това като положителен знак, тъй като последните няколко мача преди това Реал не е изиграл на нужното ниво.
Специалистът анализира, че не се е получил зрелищен мач, тъй като домакините от Шалке са предпочитали предимно да се бранят. Той добави, че играчите му са контролирали двубоя от самото начало.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК