Трета жертва на COVID-19 за днес: Почина и мъж от Доспат

Региони

Трета жертва на COVID-19 за днес: Почина и мъж от Доспат

37400
на 08.07.2020
Трета жертва на COVID-19 за днес: Почина и мъж от Доспат
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

COVID-19 взе поредна жертва . В болницата в гр. Гоце Делчев е починал 74-годишен мъж от община Доспат, с коронавирус и придружаващи заболявания, съобщиха от РЗИ - Смолян. От инспекцията изказаха съболезнования на близките на починалия. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

По-рано днес почина жена на 53 години от Пазарджик, без придружаващи заболявания, както и жена на 72 години от Русе.

Потвърдените нови позитивни на Ковид-19 в област Смолян са четири. В МБАЛ – Гоце Делчев е хоспитализиран 83-годишен пациент от община Доспат с придружаващо сърдечно заболяване. Мъж на 66 г. и жена на 50 г. от Смолян, и мъж на 54 г. от община Борино са изолирани в домовете си за 14 дни под наблюдение на личен лекар. Предстои епидемиологичното проучване за установяване на контактните лица и предприемане на противоепидемични мерки, пише Марица.

След получен отрицателен резултат от контролен тест, в статус „Излекувани“ са 14 лица. Общият брой на излекуваните в областта става 172-ма, съобщи д-р Мими Кубатева, директор на РЗИ -Смолян.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК