Трети фалстарт на делото за убийството на Жоро Плъха

Темида

Трети фалстарт на делото за убийството на Жоро Плъха

7000
на 04.07.2019
Трети фалстарт на делото за убийството на Жоро Плъха
Автор:   ПИК

Съдът не даде ход на делото срещу д-р  Иван Димитров, който уби Георги Джевизов-Плъха при самозащита през март миналата година.

препоръчано

Причината беше, че адвокатът на Надежда- жената, с която Плъха живеел на семейни начала, не присъства по болест. Адвокат Дениз Хюсеин изпрати пълномощно, с което съобщи, че поради здравословни причини не може да присъства на заседанието. Магистратите решиха да отложат делото за евентуална дата 18 юли, от 9:30 часа.

Съдията заяви, че от адвокат Хюсеин трябва да представи документ, в който да посочи точното заболяване, поради което днес не присъства в залата. Ако не го направи ще му бъдат наложени необходимите санкции, предава "Марица".

Жената на убития-Надежда, която се явява като частен обвинител също не присъства на делото, дори не е открита на адреса, на който е регистрирана.

Сподели:
Бомба x
Ето какви храни трябва да избягвате по зодии Ето какви храни трябва да избягвате по зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това