Трима жители на Ница бяха наградени за героизма им по време на атентата

Европа

Трима жители на Ница бяха наградени за героизма им по време на атентата

7440
на 25.07.2016
Трима жители на Ница бяха наградени за героизма им по време на атентата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Трима жители на Ница бяха наградени в понеделник с медала на града, за извършените от тях героични действия в нощта на атентата на Английската алея, предаде Интерфакс, цитиран от "Фокус". Председателят на регионалния съвет на региона Прованс-Алпи-Лазурен бряг Кристиан Естрози отбеляза смелостта на наградените, благодарение на която „вероятно са били спасени стотици животи“. 
Френските медии отбелязват, че първоначално полицията приела двама от тях за съучастници на терориста Мохамед Булел и ги задържала за разпити. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК