Трима ранени след инцидент с врязал се в кафене автомобил в Париж

Европа

Трима ранени след инцидент с врязал се в кафене автомобил в Париж

10259
на 17.07.2024
Трима ранени след инцидент с врязал се в кафене автомобил в Париж
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьор се вряза с автомобил в тераса на кафене в града-домакин на Олимпийските игри - Париж. Трима души бяха тежко ранени, съобщиха официални лица за АФП, без да посочат евентуален мотив.

препоръчано

Източник от полицията, пожелал да не бъде назоваван, заяви, че шофьорът е избягал от мястото на инцидента в Северен Париж, а пътник от автомобила е бил задържан, пише NOVA. Отделен източник, близък до разследването, заяви, че пътникът е дал положителна проба за употреба на наркотици и алкохол.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 125
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК