Трите карти на късмета! Надникни какво се крие под твоята карта!

Забавно

Трите карти на късмета! Надникни какво се крие под твоята карта!

26119
на 09.11.2016
Трите карти на късмета! Надникни какво се крие под твоята карта!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 Когато видите номерата на картите със сигурност сте си направили асоциация и сте си избрали една от тях. Погледнете какво Ви очаква:

препоръчано

 

Карта номер 1

 

Какво се намира в края на дъгата? Гърненце злато? Не и за вас. Това, което ще намерите там е любов, съпричастност и обичта на семейството си!  Това е много ценно за вас, защото ще Ви помогне с лекота да достигнете целите си и да сбъднете мечтите си. Всеки има нужда от любов и верни хора около себе си.. Не позволявайте притесненията и несигурността да развалят този път, имайте търпение и надежда. Предстои Ви да получите голям подарък. Не е ли вълнуващо?

 

Карта номер 2

 

Направете си план.  Дори да не обичате да  планувате, този път опитайте. На път сте да осъществите мечтите си и да имате живота, за който винаги сте си мечтали, но ако нямате план, може да го пропуснете. Останете насаме със себе си и помислете, какво точно ви харесва и мотивира.  Ако искате вземете един лист и напишете на него най-съкровените си желания. Това са нещата, към които трябва да се стремите. Както казва американската писателка Марша Синетар: ”Прави това, което обичаш, а парите ще те последват”. С резултатите идват и парите, те са важни, но първо трябва да покажете, че ги заслужавате. Не се отказвайте!

 

Карта номер 3

 

Ако сте избрали тази карта, ще откриете, че можете да получите всичко, което пожелаете. Вие със сигурност знаете какво точно искате и то наистина ще се случи. Мечтите ви са големи и няма да останете разочаровани. Ако животът ви е в период на мрак и тъмнина, очаквайте светлината да ги разпръсне съвсем скоро. Нещата ще се променят бързо. Бъдете нащрек за всички възможности, преценявайте ситуацията и на кого се доверявате. Предстои Ви нещо и вълнуващо, готови ли сте?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК