Три МиГ-29 от Сърбия кацнаха в Граф Игнатиево, чакат полети над морето

Животът днес

Три МиГ-29 от Сърбия кацнаха в Граф Игнатиево, чакат полети над морето

7012
на 06.09.2021
Три МиГ-29 от Сърбия кацнаха в Граф Игнатиево, чакат полети над морето
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Три самолета МиГ-29 от състава на Военновъздушните сили на Република Сърбия кацнаха в авиобаза Граф Игнатиево, за участие в съвместни полети над море. Те ще се проведат в рамките на експерименталните и съвместни бойни стрелби с международно участие „Шабла 2021 – 2“, съобщиха от Министерството на отбраната.

препоръчано

По-рано вчера с два вертолета Ми-17 пристигна част от летателния, инженерно-техническия и осигуряващия състав на западната ни съседка. Военнослужещите са включени в подготовката и участието на сръбските изтребители за изпълнение на отстрели и бойни стрелби по въздушни цели на зенитния полигон на ВВС „Шабла”.

Експерименталните и съвместни бойни стрелби с международно участие „Шабла 2021 - 2“ ще се проведат в периода от 8 до 11 септември 2021 г. (резервен ден 12 септември 2021 г.).  

В тях ще участват зенитно-ракетни формирования и авиация от състава на българските и сръбските военновъздушни сили, както и формирования от Сухопътните войски и Военноморските сили от състава на Българската армия.

Започва непосредствената подготовка за провеждането на експериментални и съвместни бойни стрелби с международно участие „Шабла 2021 - 2“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК