Трус с магнитуд 5.1 по Рихтер бе регистриран на Курилските острови

СВЕТЪТ ДНЕС

Трус с магнитуд 5.1 по Рихтер бе регистриран на Курилските острови

3240
на 31.07.2018
Трус с магнитуд 5.1 по Рихтер бе регистриран на Курилските острови
Автор:   ПИК

Земетресение с магнитуд 5.1 по скалата на Рихтер е регистрирано в района на Курилските острови, сочи справка на интернет страницата на Европейския средиземноморски сеизмологичен център (EMSC), цитиран от „Фокус“.

препоръчано

Според информацията, трусът е регистриран в 07:44 часа (б.р в 23:44 часа българско време на 30 юли) на дълбочина от 40 км. Епицентърът се намира на 416 км югоизточно от руския град Восток.

Няма данни за жертви и материални щети.

 

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това