Тръмп вещае последни избори, които републиканците могат да спечелят

Америка

Тръмп вещае последни избори, които републиканците могат да спечелят

7173
на 10.09.2016
Тръмп вещае последни избори, които републиканците могат да спечелят
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Доналд Тръмп е заявил, че президентските избори през 2016 г. „ще бъдат последните избори, които републиканците ще могат да спечелят“, пише вестник The Guardian. 

препоръчано

„Смятам, че това ще бъдат последните избори, които републиканците могат да спечелят“, отбеляза Тръмп. „Ако не спечелим тези избори, вие никога няма да видите друг републиканец и ще имате изцяло различна църковна структура. Ще имате напълно променена структура на върховния съд“, допълни милиардерът.

„Смятам, че това са последните избори, които републиканците имат шанса да спечелят, тъй като повече хора ще преминават границата, ще има нелегални мигранти, които ще бъдат легализирани и ще могат да гласуват“, подчерта Тръмп.

„Пътят за републиканците вече е труден. Трябва само да погледнете картата“, уточни кандидатът за президент от Републиканската партия.

Сайтът FiveThirtyEight предвижда, че Хилари Клинтън има 71,3% шанс да спечели изборите за държавен глава на САЩ, като Флорида ще бъде щатът, който ще наклони везните.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК