Тръмп осъзна, че е на прицела на Байдън и мъпета му Зеленски. Затова избра Ванс за вице

СВЕТЪТ ДНЕС

Тръмп осъзна, че е на прицела на Байдън и мъпета му Зеленски. Затова избра Ванс за вице

86602
на 16.07.2024
Тръмп осъзна, че е на прицела на Байдън и мъпета му Зеленски. Затова избра Ванс за вице

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Джо Байдън: “Тръмп си избра свой клонинг за вице.”

Така е Джо, прав си! Изборът на Тръмп Джей Д Ванс извади на цял свят, че той знае кой е искал и иска да го убие. С този избор глобалистите ще трябва да убият вече и двамата, ако искат да продължат да заливат Украйна с оръжия и да се бият с Русия до последния европеец, а не само украинец. Идиотите в ЕС не са много, но стигат за една Трета световна война.

Ако убият Доналд Тръмп преди или след изборите, което изглежда чудовищно реално, то Ванс пак ще спечели и ще спре незабавно колосалните милиарди за Украйна и ще ги принуди да договарят мир с руснаците на всяка цена. Но това е само началото. Походът срещу глобалистите само започва от там.

Доналд Тръмп ясно разбра с ухото си, че е на прицела на Джо Байдън, на мъпета му Зеленски и на глобалистката секта зад него. С избора на свое младо и свирепо копие бъдещият президент на САЩ гарантира живота си през четирите години на своя мандат, защото всяка секунда от тях ще бъде особено ценна в битката със Злото.

Николай Бареков

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че...
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК