Тръмп отмени пресконференцията след срещата на Г-20

Америка

Тръмп отмени пресконференцията след срещата на Г-20

14135
на 01.12.2018
Тръмп отмени пресконференцията след срещата на Г-20
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на САЩ Доналд Тръмп съобщи с туит, че отменя планираната си пресконференция в рамките на на срещата на Г-20 "от уважение към семейство Буш" след смъртта на бившия президент Джордж Хърбърт Уокър Буш, предаде Асошиейтед прес.

препоръчано

С нетърпение очаквахме да разговаряме с медиите преди да напуснем Буенос Айрес, защото имахме такъв страхотен успех в контактите си с различни страни и техните лидери на срещата на Г-20. Но от уважение към семейство Буш и бившия президент Джордж Х. У. Буш ще изчакаме да мине погребението, за да дадем пресконференция, написа Тръмп.

По програма стопанинът на Белия дом предстои да се срещне до края на деня с германския канцлер Ангела Меркел, с турския президент Реджеп Ердоган и с китайския президент Си Цзинпин, преди да се върне във Вашингтон.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК