Тръмп поиска от съда да произнесе присъдата му след изборите

Америка

Тръмп поиска от съда да произнесе присъдата му след изборите

27334
на 15.08.2024
Тръмп поиска от съда да произнесе присъдата му след изборите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият американски президент Доналд Тръмп поиска от съдията по делото му в Ню Йорк за плащане на пари за мълчание да не произнася присъдата си преди президентските избори през ноември.

препоръчано

Адвокатът на бившия президент и настоящ кандидат на Републиканската партия Тод Бланш предположи, че присъдата на Тръмп, която се очаква да бъде прочетена на 18 септември – седем седмици преди президентските избори, може да повлияе на резултатите от тях.т

Бланш пише, че отлагането на присъдата ще даде време на Тръмп да обмисли следващите си стъпки. „Няма основание да продължавате да бързате“, пише Бланш. С отлагането на присъдата за след изборите „съдът ще намали, дори елиминира, въпросите, свързани с почтеността на всяко бъдещо производство“, пише още адвокатът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК