Туристите от САЩ предизвикаха дефицит на бира в Куба

ЧАС ПИК

Туристите от САЩ предизвикаха дефицит на бира в Куба

5585
на 11.04.2016
Туристите от САЩ предизвикаха дефицит на бира в Куба
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В Куба заради наплива на туристи от САЩ се появи дефицит на бира. Капацитетът на местните пивоварни е недостатъчен, предаде Укринформ.

препоръчано

Заради наплива на американски туристи търсенето е превишило предлагането. За тази седмица пивоварите на острова са подписали договори за 33 милиона каси бира, което значително превишава производителността им. Сътрудник в едно от държавните развлекателни заведения сподели, че „в най-тежко положение са държавните барове, защото не могат да търсят доставчици там, където искат“. „Частните барове могат да си намерят доставчици, където пожелаят, а аз мога да продавам само това, което ми дава правителството“, добави той.

Същевременно броят на туристите от САЩ в страната може да се увеличи дори още повече: през май от САЩ в Куба ще пристигне първият круизен кораб от 1959 г. насам.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК