ТЪНКИ СМЕТКИ: Хилда Казасян кръшка от "Капките" заради повече пари - ето откъде чака порой от банкноти... (СНИМКА)

ЧАС ПИК

ТЪНКИ СМЕТКИ: Хилда Казасян кръшка от "Капките" заради повече пари - ето откъде чака порой от банкноти... (СНИМКА)

25639
на 26.02.2021
ТЪНКИ СМЕТКИ: Хилда Казасян кръшка от Капките заради повече пари - ето откъде чака порой от банкноти... (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Джаз певицата Хилда Казасян, която е и щерка на ненавреме отишлия си от този свят легендарен диригент и музикант Вили Казасян, за пореден сезон ще бъде жури в "Като две капки вода", но не само от арменския си приятел Магърдич Халваджиян ще трупа пачки от хонорари.

препоръчано

От няколко дни усмивката на вечно нахилената Хилда и двойно по-голяма, а причината е, че от 1 март заведенията отварят след отпадането на ограничителните мерки заради коронавируса.

Не е тайна, че Казасян и мъжът й Пламен Иванов стопанисват арменски ресторант в столицата, който беше затворен няколко месеца.

Сега симпатичната джаз дива ще редува ангажиментите си в "Капките" с менажирането на семейния си ресторант. 

От няколко дни в него тече трескава подготовка преди отварянето. Самата Хилда лично развали Новогодишната украса и свали курабийките и гевреците от монтираната елха в ресторанта, стоял с хлопнати кепенци месеци наред, видя ПИК.

"Отварямеееее!!! Свалям украсата, която само аз май си видях. Чакаме ви от понеделник при нас си!!!", анонсира Казасян в социалните мрежи. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това