Тъпата атака срещу Стъки издава страх

КОМЕНТАРИ

Тъпата атака срещу Стъки издава страх

53913
на 17.06.2021
Тъпата атака срещу Стъки издава страх

Последвайте ни в Google News Showcase

Браво на Станислав Недков - Стъки!

препоръчано

Аргументирано, с факти и документи, разобличи лъжите на другаря Кутев, глашатая на хунтата.

"Гьобелс-ът на Радев", вече му казват някои. 

Стъки е сред изявените опоненти на президента и срещу него започват репресии - и полицейски, и медийни. Опитват се да го оцапат, представят го като жалък "усвоител на грантове" от старото правителство. Далавераджия, който излиза на протести заради някакъв жалък "хонорарец" от Бойко. 

Все едно е престъпление да кандидатстваш по програми. Все едно е престъпление да спечелиш по дадена програма смешните 220 000 лева в рамките на цели 5 години. Все едно тия пари са влезли в джоба на Стъки, а не ги е раздал целево по клубовете. 

А другарят Кутев безсрамно лъже, че е "прибрал милиони"...

При положение, че неговата дъщеря с фондацията си е "прибирала" по абсолютно същата програма!?

Наглеци, ей...

По тази типично сталинска схема режимът на прокремълския президент съсипва бизнеси, човешки съдби и репукации.

Станислав Недков е прославен български спортист, шеф на ММА-федерация, в която тренират хиляди деца и младежи. Имат десетки световни и европейски титли. Атаките срещу него са атаки срещу спорта.

Пълна подкрепа за Стъки и неговите момчета и момичета от федерацията!

Атаката срещу тях издава страх и гузност и само върши работа на Станислав Недков - припознават го като основен противник на Радев и неговия режим. А това е идеален старт за политическа кариера. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК