Тъпотията "Мата Хари" и Бойко Борисов. Сценарий за арест

КОМЕНТАРИ

Тъпотията "Мата Хари" и Бойко Борисов. Сценарий за арест

270715
на 07.05.2021
Тъпотията Мата Хари и Бойко Борисов. Сценарий за арест

Сериалът “Мата Хари” е повече от досаден. Доскуча и логично публиката го позабрави. Сега Мая Манолова опита да го възкреси, като изнамери “свидетел” срещу Бойко Борисов.

препоръчано

Някой си Илчовски. Оказа се, че той знаел всичко в тази държава. Схеми, рекет, убийства. Самата Мата Хари му разказала как е снимала шкафчето на Борисов.

Демек, Христина Бобокова, да не се правим на треснати и да си служим с евфемизми.

Веднага обаче някои медии разкриха що за стока е този Илчовски – във фирмата му имало четири убийства, търсел си жрици на любовта в платени сайтове, тормозел бизнес партньори. Стана ясно и че е близък с кандидат-депутатка от партията на Васил Божков. Схемата е прозрачна.

По-интересно е творческото безсилие на опозицията в пропагандата срещу Борисов. Как цяла година не намериха друга опорка извън баналката с шкафчето. Как не казаха: съсипа икономиката! Народът мизерства! Всяко семейство няма поне по два автомобила и не ходи в Гърция поне два пъти годишно! Ресторантите, баровете и моловете не са препълнени! 500 000 коли не напуснаха София преди Великден, за да ваканцуват по света и у нас! Безработицата расте катастрофално! Инфлацията също! Рейтинговите агенции свалят кредитния рейтинг на България! Заплатите и пенсиите не са мръднали!

Защото, мисля си, това би било класическото “обговаряне” на държавна криза. Икономиката, глупако, е основният критерий как живее народът и дали властта се е справила успешно с управлението.

В нашия случай няма такова нещо. Има шкафчета, шкафчета, шкафчета, пълни със златни кюлчета и стотици хиляди евро! Има кафява интрига в стил “Бабикян”, изобретена в идеологическите лаборатории на Божков.

Елементарно, плоско, но лумпенът, който довчера търкаше билетчета в “Националната лотария”, а днес гласува за чалгаджията Слави Трифонов, се връзва.

За да е съвсем пошло, допринася и медийната клика на Иво Прокопиев. В “Капитал” пуснали измислицата, че вчера Станислав Недков – Стъки нахлул в парламента по време на изслушването на Илчовски и започнал да гледа застрашително.

Застрашително гледал, бе, не е шега. После пък се оказало, че не бил точно Стъки, а депутат от ГЕРБ, който приличал на него. Но понеже приличал, всички много се уплашили.

Вече е престъпление да приличаш на Стъки, да си знаете.

Голяма работа, че по същото време Стъки беше на публичен протест срещу Радев, заснет от всички телевизии. Голяма работа, че в живота си не е стъпвал в парламента.

Важното е сюжетът да стане още по-драматичен: Борисов праща ММА боец да сплашва горкия “свидетел” и менторката му Манолова, и то в Народното събрание!

Тия типове, които иначе реват за 112-то място по свобода на словото, си служат с безогледни лъжи, съвсем на едро.

Гледайте кошаревския свидетел на Мая Манолова и се сещайте какво ни чака при служебния кабинет на Радев и как възнамеряват да “сготвят” премиера.

Чрез показанията на един безподобен Илчовски, изваден от нафталина, озлобен, отмъстителен и дяволски нахъсен да припява до кресчендо арията на клеветата! Дон Базилио от Червен бряг, комуто ще гласуват пълно доверие.

В близките месеци за всичко в държавата ще е виновен Борисов. Излязъл днес и Лечков – за хаоса във футбола, вика, причината е премиерът...

Премиерът – не некадърниците от БФС, не футболистите, не треньорите!

Очаквам да се случи същото ресор по ресор. Сектор по сектор.

Дали обаче премиерът може да послужи за оправдание на собствената ви некадърност и нефелност? За проваления ви живот? За характеропатиите, комплексите и вродената ви подлост? За дежурния български синдром "да бием падналия"?

Така беше и през 2013-а, като свалиха Борисов и дойде Орешарски. По медиите се надпрепускваха всякакви страдалци и дисиденти да се жалват колко са били онеправдани от стария режим, да се кичат с героична биография.

После знаете какво се случи – обърна се палачинката, Борисов се върна на власт и същите “херои” хукнаха към Банкя вкупом да целуват ръка – “Сгрешихме, Баце, подведоха ни, твои сме до гроб!”

Тъпо е да превръщат Борисов в индулгенция за мръсните си съвести, а още по-тъпо е да го отписват. Той е малко като котките – с девет живот. Плюс 15 изборни победи. Да си знаят, че има неприятния навик винаги да се завръща.  

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това