Угасете скандала с тези помиряващи секс пози

Животът днес

Угасете скандала с тези помиряващи секс пози

9980
на 18.05.2021
Угасете скандала с тези помиряващи секс пози
Автор:   ПИК

Всички двойки се карат, а какво по-хубаво от секса за сдобряване, който да укрепи отношенията. След спор много хора искат да се прегърнат и след това започва да им става палаво. Точно сега е време да бъдете страстни, но нежни, груби, но мили. Как да съчетаете всичко това и да влудите от кеф половинката.

Е, в следващите редове ще ви дадем няколко съвета, с които ще помните интимните си мигове доста дълго време и ще ви се приисква даже по-честичко да се карате и спорите.


Задържан

Легнете на една страна, обърнати един към друг. Нека дамата сложи крака си върху бедрото на мъжа Хванете се здраво и започнете да се движите напред-назад. Междувременно не спирайте да се целувате, да шепнете мръсни неща в ухото на другия и просто се радвайте, че сте се сдобрили.

Устни извинения

Ако половинката ви все още не се чувства комфортно и е нервна заради нещата, които са ви скарали, то просто се отдайте на орални ласки. Оставете го да легне по гръб и започнете да му доставяте удоволствие с ръце и език.

До стената

Ако и двамата все още сте разстроени от конфликта, то убийте го с ярост и страстен секс. „Искам те точно сега”. Застанете до стената, облегнете гърба си на нея, вдигнете единия си крак, а с другия пазете баланс. Нека половинакта ви хвана повдигнатия ви крак преди да проникне във вас. Гарантираме ви страхотно удоволствие.

Арестуван

След кавга може би имате нужда от дълъг и чувствен секс. Оставете мъжът ви да легне на леглото, седнете върху него с лице към неговото. Хванете ръцете му, опрете го на стената, докосвайте го с устни, шепнете в ухто му. Правете точно това, от което имате нужда.

Омм

Понякога след скандал имате нужда да възстановите доверието в половинката. Тази поза е класическа за тантричния секс. Единият партньор сяда с кръстосани крака, а другият сяда в него, преплитайки крака около кръста му. Гледайте се в очите, дишайте спокойно и се движете бавно. Гарантираме ви, че ще постигнете уникална близост.

Сподели:
Бомба x
Знаци, че вашата душа е стара Знаци, че вашата душа е стара
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това