Вход
София
Времето в София 24 o C

УДАРНО! Тома Биков разби мантрите на БСП и "Демократична България" за субсидиите, жегна и Румен Радев: Той от олигархията ли е?

УДАРНО! Тома Биков разби мантрите на БСП и "Демократична България" за субсидиите, жегна и Румен Радев: Той от олигархията ли е?

на 22.06.2019
80401
37
УДАРНО! Тома Биков разби мантрите на БСП и "Демократична България" за субсидиите, жегна и Румен Радев: Той от олигархията ли е?
Автор: ПИК
22.06.2019
37
80401

Като издигнат от Инициативен комитет, президентът Радев финансираше кампанията си без субсидия и с частни дарения. Това прави ли го зависим от олигархията? Това попита депутатът от ГЕРБ Тома Биков в профила си във Фейсбук. 

Повод за поста му станаха мантрите на БСП, че ако партийната субсидия бъде намалена до 1 лв. за всеки получен действителен глас, то това щяло да бъде краят на демокрацията, а олигархията ще влезе в политиката.

"Партиите от Демократична България не получават субсидия от 2 години. Как финансираха успешната си кампания за последните евроизбори? След като БСП и Демократична България твърдят, че без субсидия партиите ще бъдат превзети от олигархията е добре да отговорят на тези въпроси", пита още Биков.

Сподели:
Напиши коментар »
(37)
1
тоя мизерен и злобен лузер , какво прави изобщо в политиката ? На гърба на данъкоплатците - леж , па яж !
2
Зелените чорапи ? Да отговори на неудобни въпроси ? Алооо да не сте спали на мокри вестници ! По добре питайте Деса - мерцедеса тя по ще ви отговори ! Верно много точни въпроси.
3
с кви мангизи и уж дарения от безработни и малоимотни негови кухи подръжници простия фатмак финансира кампанията си за парашутното му спускане към Дондуков 2 !
4
БИКОВ ТЕБ ЛИ ТЕ ОНОДАХА В ТАЗИ ЖЕГА МИСЛИ МЕ СИ ЗА ТОНИ ХРИСТОВА
5
А с какви финансови потоци и цел бе създадена герб и на българите ли служи?!
6
Ей, тоя с измислената диплома за артист пак се прави на такъв какъвто не е и никога не би могъл да бъде. Образование и грамотност ти липсват биче
7
Оли , въпросите са адски прости...Дори и един Фатмак би трябвало да отговори!
8
Бико Томов е хвърлен камък в блатото на герберското безвремие, а крайно време е нашего брата българинът, лъган от всички казионни медии, да зацепи, каква е истината и кой му я казва! Въпреки, че има алтернативни източници, 80% от народа се информира от,“Фекалий нюз“ на сайта „ЧУР“, Босфор ТВ и СлугиНова, които безобразно лъжат !!!
9
Добре, че си имаме един смешен тиквен трол, като сайта „ЧУР“, който да ни осветлява по въпроса с избора ни за „светло бъдеще“ !!!
10
БИКОВ ДА КАЖЕ КАК БОЙКО СИ КУПИ ЧЕЗ. ПРЕЗ ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТА КАРА ЯНЧЕВА. ЗАЩО НИ ХВЪРЛЯ ПРАХ.ТА САМОЛЕТИ.ТА СИБСИДИИ ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА.ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА.ГЛУПАВИЯ НАРОД ДА ЛАПА МУХИ.НАЛИ ВИДЯХТЕ КАКВО СТАНА .ЧЕ З. НА МУТРА ТА А НАРОДА ЩЕ СИ ПЛАЩА ДА ЖИВЕЕ.
11
Тогава от кой ръкав го извадиха този Смешник за прецедент?
12
Да оставим нещата да се решат в парламента.За парите получавани от партии и движения от бюджета плащаме ние българските граждани ВНС е пречка за промени в устройството на парламентарната република пример : Населението е намаляло но депутатските бройки не мърдат Според мен те трябва да се актуализират на 150 .Партийното "строителство се е разпростряло до селца и паланки" както едно време партийни секретари на БКП по градове села предприятия армия милиция Сега многопартийна система увеличи партийните "строители" политиката стана бизнес Нужни са ограничения щото на видно място ресторанти спа хотели се издържат от партийни съвещания сбирки че даже и разходки на на гости на братски политически партии Ето това прави беден българския народ а политиката бизнес ипечелене на пари от многото БЛА БЛА БЛА БСП е първенец в харченето на пари Тяхната дума е ИСКАМ а на среща обещания за връщане на миналото незабравимо
13
Той беше кандидат за депутат на една от партиите в Реформаторския блок, тази на Кунева. Т.е. Томата Ренегата е бил съюзник на тези от Демократична България, които сега плюе. Тогава , по време на парламентарните избори той "разби мантрите" за Питека от Банкя. Ето две негови изказвания в София и Бургас: 12.09.2012 г. , София „Бopиcoв не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме … Обещавам ви, че ще направя каквото зависи от мен Бойко Борисов, никога повече да не седне в креслото на министър-председателя. Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора.По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция“. 11.10.2012 г., Бургас "Предстоящите избори ще бъдат много тежки. Пред премиера Бойко Борисов има два пътя. Първият към нов мандат, а вторият към подсъдимата скамейка. Когато човек е поставен под такъв избор, той действа с цената на всичко, за да постигне оцеляването си. Това е много неприятно за българската политическа система. В този случай демок-рацията се изкривява, купуват се избори, прави се политически и икономически на-тиск, и започват да се вършат още серия от престъпления. Крайно време е в България законите да важат за всеки. Най-ярките престъпления на премиера са случаите с Мишо Бирата и съпругата му, Тодор Чакъра, Ваньо Танов и лично е застрелял Стефан Деспотов през 1994 г.. Ако подобен скандал се случи, в която и да е европейска страна, бъдете сигурни, че министър-председателят вече щеше да бъде в затвора“. Кажете, не заслужава ли този мръсник човек да нaeбe съпругата на баща му.
14
Здравейте ! Биков ми е ясен. Бъчварова го подслони в МВР за да я лижe. Преди два дни я пратих за посланик при евреите. Сега можете ли да познаете кого ще лиже Биков ? Да му мислят Heдялко и Беновска, Биков им е много сериозен конкурент. Вече съм го пробвал. Интересен е. Усещам гъдела от очилата му по мъдата си.
15
Червени крадливи боклуци, вие сте карикатура на червени боклуци. Бетонни глави пенсионери , гласуват за крадливи боклуци милионери
16
Само че и хора, които нямат финансова подкрепа трябва да имат възможност. Политиката на комунистите е да държат хората без пари, за да не могат да вдигнат глава.
17
точно месец и половина преди европейския вот ШШШ...ирбетя е бил в Ямбола и пред БСП административна сграда на район БСП Тунджа е държал реч и само е поздравил симпатизанти на БСП ..не целия град ..а симпатизанти на БСП ..представете си каква политика прави този недодялан политик и дискриминационен шибек
18
Кори симулира лудост , за де избегне Сливенския кауш ..там има шивашко ателие у Сливен , дантели ..циганките ще и покажат как се бродира , кръжок има ...направо Кори става НЮ УОМАН ...успех ..ьда .!
19
Интересно, кой прeдвижва този видимо прост и от просташко ceмeйство uзpод, който близа Пръмовuцa. ДС или Борисов харесва пpoстаци с вид на пeдepacти? Мaйka му е пpocтачka, бaщa му е пpocтak, а този е лаик по всички теми на мирозданието. Явно зад него стои някой чuчo от ДС или някой, който го е чykaл преди преди да се oжени. Българският политически живот поражда само омерзение.
20
Днес в стенвестника ПИК дневален е Говедаров
21
Г-н Тома Биков е обикновен мuнеτчия, който живее в несигурност за бъдещето си. При това е представител на тази каста в Герб на онези, които са плюли в паницата от която сега ядат. Това е еквивалента на пандизчиите, които имат задължението да мият пода и да обслужват полово другите затворници.
22
Тома , Тома колкото и пари да взимаш това твоето не работа, а мъчение, само да пръдне някой и ти на амразурата да пазиш вожда, утре и на 180 градуса да се обърне Борисов и да каже че остават тези 11 лева пак ще изревеш някакви послания и ща заклеймиш враговете му, е една дума МАЗЕН КУРБАН СИ, и твоето мнение завици ИЗЦЯЛО от вожда,
23
Къв е тоя език ма на труженичка от околовръстното,пфу да ти е--а макята проста!
24
23) Да бе, и ти си прав, ескремент прост. Езика на социологията се е превърнал в синоним на пруституция. №19) обаче го е формулирал още по-добре, и мнозинството тук твърдиме едно и също, така че можеш да се завреш на тая дето те е родила във здния фxoд. МХМ.
25
Колкото и злобни,просташки, мръсни подхвърляния да сипете ,другари цоциалисти , Тома Биков така ви с.ере в мир.изливите усти, че фъфлите и цапате клавишите с л.ай.няните си пръсти ,които в безсилна злоба ръгате във всичките си дупки ! Даааа, оставате си безславно пр.ости и забравени....!
26
Адолфинке,Адолфинце,Томито е обикновен минетчия а Ти ръководителката на Духовия оркестър от Гейпарада и затова си Заслужила Артиска от театъра на Околовръстното..а ти се пази ''сепаре'' на Позастрано заедно със ОНЯ от кв.Лозенец ул.Кричим.......????
27
Личи си че си и-зрана от безродната си майка със спукан к--ондом л-айнян д--олнопробен м--индил!
28
Най-простите тролски пиτеци, които стават само за нискоквалифициран черен труд като чистачи на κенефи се разлаяха, значи АДОЛФИНА Е ПРАВА !!!!!!
29
Този очилат съсел,няма почивен ден.Не се занимавай президента на България,гнидо лигава.
30
Да всички знаят че си права когато п-икаеш т-равеститке, ти си пример как се създават червените тролски кенефски д-жендъри! Мирищеща на пор който си оставя в-мирисаните г-овна в сайта!
31
Ха ха ми, че Клепоухия Каун е зависим, зависим е от мене и КГБ, че кой го посочи тая отрепка, и кой го финансира.???? Защо през месец ближе на Путя сладоледа, и е на инструктаж в Москва.!.!
32
ЗА ШПИОНСКАТА СИ ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА КРЕМЪЛ ТОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЧАК ПРЕД ВОЕННИЯ ТРИБУНАЛ.
33
Уж демокрация, а ми прилича на деградация. А за тома, р. 1980,ще те по използват и на кучетата.
34
KAKA - NA PARTIYATA MAMATA EVA....AIDE , KAKO , PAK NA SPA
35
отговор на коментар
Колкото Бойко е купил ЧЕЗ ,толкова ти да си жив,червен мангал!
36
отговор на коментар
Колкото Бойко е купил ЧЕЗ ,толкова ти да си жив,червен мангал!
37
Демократична България обслужват интересите на олигарха Иво Прокопиев. От него идват цялото финансиране по тяхната кампания.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 12505
архив

Водопроводчик се опитва да отпуши тоалетна. Бърка вътре, пъшка, поти се - не става и не става. Отзад с интерес го наблюдава момченце и той му подхвърля:
- Как е, малкият, не е като да се ровиш в интернет, а?

няма нови новини
Днес: 152
hot
най-четени новини в момента
сега
2841
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Ударът на Спецпрокуратурата по "Балкантел" - за корупция! Фирмата печели масово обществени поръчки, искат документи от МО (ОБНОВЕНА)
x
БИСЕР НА ДЕНЯ: Лекар обясни кога идва лятото - когато сменим сиропите за кашлица с хапчета за разстройство
x