УЖАСЯВАЩО УНИЖЕНИЕ! Пращат Главчев в Брюксел да се моли и да се пазари за парите по Плана за възстановяване

Епицентър

УЖАСЯВАЩО УНИЖЕНИЕ! Пращат Главчев в Брюксел да се моли и да се пазари за парите по Плана за възстановяване

137988
преди 7 часа
УЖАСЯВАЩО УНИЖЕНИЕ! Пращат Главчев в Брюксел да се моли и да се пазари за парите по Плана за възстановяване
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ново унижение за служебния кабинет стягат политическите сили - премиерът Димитър Главчев да се пазари с Брюксел за парите ни от Плана за възстановяване и устойчивост, а не следващото правителство.

препоръчано

Това принудили да направят Главчев и министърът на финансите Людмила Петкова някои от политическите сили, влияещи върху решенията и действията на кабинета, пише столичен седмичник, позовавайки се хора от екипа на министър-председателя.

Служебният кабинет ще внесе бюджета на държавата догодина, тъй като формациите си измиха ръцете и оставиха Главчев и министър Петкова да се опитват да запушат дупката от 18 милиарда лева в хазната и да отнесат негативите от евентуално покачване на налозите.

А въпреки твърденията на всички сили без „Продължаваме промяната“ данъци ще се вдигат. Финансисти коментираха, че 18-те милиарда лева пробойна в бюджета всъщност са 20 милиарда и ситуацията щяла да лъсне по време на дебатите за бюджета в парламента.

Премиерът не само ще трябва да се занимава с парите на държавата, но сега щяло да се наложи лично в Брюксел да се опита да спаси част от средствата за страната ни, предвидени за енергетика. Без преговори страната ни може да изгори с милиарди.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК