Украйна получава финансова инжекция от ЕС

Европа

Украйна получава финансова инжекция от ЕС

6200
на 28.08.2018
Украйна получава финансова инжекция от ЕС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Украйна ще получи €1 млрд. от ЕС като финансова инжекция. Представителят на Украйна в Европейският съюз(ЕС) Николай Точицки обяви, че са сближени позициите по условията за получаване на финансова помощ от Брюксел в размер на €1 млрд.. Това съобщиха от украински медии.

препоръчано

Според Точички, при съгласуването на условията за макрофинансова помощ има "напредък". В същото време той отбеляза, че в момента не може да се говори за споразумението, защото то все още не е подписано.

"Документът ще бъде подписан в близко бъдеще", каза Николай Точицки. По-рано беше съобщено, че ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни подписа решението за отпускане на Украйна на €1 млрд., предава още "Монитор".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК