УЛТИМАТУМ: Зърнопроизводителите искат незабавна среща с финансовия министър, иначе протести

Животът днес

УЛТИМАТУМ: Зърнопроизводителите искат незабавна среща с финансовия министър, иначе протести

21880
преди 6 часа
УЛТИМАТУМ: Зърнопроизводителите искат незабавна среща с финансовия министър, иначе протести
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След проведеното заседание на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), всички регионални структури взеха единодушно решение да настояват за незабавна среща с министъра на финансите в следващите два дни по повод поетия ангажимент за изплащането на т.нар. украинска помощ.

препоръчано

НАЗ апелира за конкретизиране от страна на държавата на сроковете и начина на разпределяне на средствата, от които фермерите имат спешна нужда.

Към момента НАЗ остава в протестна готовност и продължава активната комуникация със структурите си по места за предприемане на необходимите действия за защита на интересите на фермерите.

НАЗ очаква и поемане на отговорност и действия за осигуряване на стабилност и устойчивост в земеделския сектор, заложени в предложенията на законодателните промени, които са разписани в Споразумението от 12 февруари тази година.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК