УНИКУМ: Устата издуха Еминем - рапира с 8.9 срички в секунда в новото си ВИДЕО

ГАЛЕРИЯ ШОУ

УНИКУМ: Устата издуха Еминем - рапира с 8.9 срички в секунда в новото си ВИДЕО

16419
на 21.11.2018
 УНИКУМ: Устата издуха Еминем - рапира с 8.9 срички в секунда в новото си ВИДЕО
Автор:   ПИК

Иван Динев представи новото си парче "Дебел" и удари в земята младите рапъри. Новият хит на Устата няма нищо общо с предишните му парчета, защото провокацията е на много високо ниво. Устата рапира със скорост 8.9 срички в секунда. Само за сравнение - Еминем реди рими с 9.6 в Rap God, а световният рекорд е 11.2.

препоръчано

След всичко това, не е чудно, че песента получи палeц на горе в мрежата и суперлативи от рода на: "Устата ме изкефи в тая песен, не очаквах да извади такова парче", "Според мен това е най-добрата песен на Устата през цялата му кариера. Браво, рапът е на ниво, харесва ми!", "Липсваше ми тоя "дебел", напълни ми душичката! Голям си, да! Браво, за великаните!", "Винаги съм харесвала Устата, в текстовете му има смисъл и прави уникални рими. С тази песен направо ме отвя, беше се загубил по едно време, но сега доказа, че дори и след време, и независимо от годините му, се връща в играта и ще бъде отново номер 1!".

Музиката и аранжиментът на "Дебел" са на Светлин Къслев, а текстът е на Иван Динев-Устата. Режисьор на видеото е Стелиан Димитров, а кадрите е заснл Радомир Димов.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 199
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това