ФАВОРИТ: Бивш защитник на Байерн Мюнхен поема Лудогорец

Футбол

ФАВОРИТ: Бивш защитник на Байерн Мюнхен поема Лудогорец

33973
на 31.08.2024
ФАВОРИТ: Бивш защитник на Байерн Мюнхен поема Лудогорец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият защитник на Байерн Мюнхен Валериен Исмаел е бил предложен на Лудогорец от достатъчно сериозни агенти за нов старши треньор на отбора, пише
“Котаспорт“. 48-годишният французин за последно води Уотфорд в Чемпиъншип.

препоръчано

Любопитна подробност е, че той вече има изграден опит на Балканския полуостров, тъй като в своята треньорска кариера е водил турския гранд Бешикташ, както и гръцкият Аполон Смирнис.

В треньорската си кариера е работил още в Нюрнберг, Волфсбург, ЛАСК Линц, Барнсли и Уест Бромич Албиън.

Като футболист голяма част от кариерата му преминава в Германия, където играе за Вердер Бремен, Байерн Мюнхен и Хановер 96.

Валериен Исмаел е само един от вариантите за нов треньор на Лудогорец, но не е ясно дали от клуба смятат да влизат в конкретни преговори. Със сигурност шефовете на клуба са разгледали много потенциални кандидати през последните две седмици.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК