Фен на „Нефтохимик“ стреля с пистолет на дербито с „Черноморец 1919“, арестуваха го

Футбол

Фен на „Нефтохимик“ стреля с пистолет на дербито с „Черноморец 1919“, арестуваха го

13787
на 28.08.2024
Фен на „Нефтохимик“ стреля с пистолет на дербито с „Черноморец 1919“, арестуваха го
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Минимум двама фенове са задържани по време на днешното дерби на ст. „Лазур“ между ФК „Нефтохимик 1962“ и ФК „Черноморец 1919“, завършило с убедителна победа с 3:0 за „акулите“, съобщава "Флагман".

препоръчано

Арестуваните са от агитката на „Нафтата“ и в този момент са в сградата на Пето РУ Бургас, където се провеждат разпити и снемат показания за инцидентите.

Извънредно опасно било изпълнението на един от закопчаните – Симеон М.

Около 70-та минута той извадил пистолет и без да мисли изстрелял сигнална ракета към терена, където в това време са футболистите на двата отбора.

„Профуча над главите ни със страшна над сектора и се заби в центъра на игрището, където издълба дупка. Слава Богу, че не уцели някого, защото не ми се мисли какво щеше да стане“, каза зрител, който е изгледал двубоя от сектор „В“, където бяха ултрасите на „Нефтохимик“.

Според него, идеята е била сигналната ракета да отиде към сектора с привърженици на "Черноморец 1919". 

Само бързата и адекватна намеса на частната охранителна фирма e довела до задържането на футболния хулиган и предотвратяването на евентуална нова изцепка от негова страна.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК