Финансовата министърка: Не предвиждаме увеличаване на данъците за догодина

Животът днес

Финансовата министърка: Не предвиждаме увеличаване на данъците за догодина

14579
преди 5 часа
Финансовата министърка: Не предвиждаме увеличаване на данъците за догодина
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министерство на финансите не предвижда увеличаване на данъците за догодина. Това съобщи служебният вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова след извънредното заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

препоръчано

Разработени са редица приходни и разходни мерки, така че салдото в хазната да бъде до 3% дефицит от БВП на начислена основа, заяви още Петкова, цитирана от БНР.

Днес тристранката се събра на извънредно заседание в Министерски съвет, на което да обсъди промени в данъчните закони за 2025 година, предложени от служебния кабинет.

Четири са законопроектите – за промени в Закона за корпоративното подоходно облагане (ЗКПО), за промени в Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), за промени в Закона за данък върху добавената стойност (ЗДДС) и за промени в Закона за акцизите и данъчните складове (ЗАДС).

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК