Фоменко пое вината за провала на Украйна, гласят Шевченко за негов заместник

ЕВРО 2016

Фоменко пое вината за провала на Украйна, гласят Шевченко за негов заместник

7173
на 23.06.2016
Фоменко пое вината за провала на Украйна, гласят Шевченко за негов заместник

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Напускащият поста си селекционер на украинския национален отбор Михайло Фоменко пое отговорността за провала на Украйна на Евро 2016 във Франция. Украинците завършиха без нито една спечелена точка след груповата фаза на шампионата на Стария континент.

"Има две основни причини за нашия провал. Преди всичко не се обединени като отбор. На второ място футболистите не бяха готови психологически за двубоите. Не обвинявам самите играчи. Цялата отговорност е моя. Не намерих решение на тези проблеми. Може би някои в състава не разбраха голямата важност на този турнир. Трябваше да проведем повече разговори на четири очи", заяви Фоменко.

Негов евентуален наследник е Андрий Шевченко, който до момента беше помощник-треньор в щаба.

"Поемам цялата отговорност за слабите представяния и за загубите на Евро 2016. Извинявам се на украинските запалянковци, защото не оправдахме очакванията им. Не постигнахме нашите цели на европейския шампионат", каза още Фоменко. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК