ФОТОБОМБА В ПИК: Мира Добрева на косъм от страшен инцидент в центъра на София (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ФОТОБОМБА В ПИК: Мира Добрева на косъм от страшен инцидент в центъра на София (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

348353
на 13.01.2021
ФОТОБОМБА В ПИК: Мира Добрева на косъм от страшен инцидент в центъра на София (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шефът на БНТ Емил Кошлуков трябва да пали свещи в знак на благодарност, че една от звездите в поверената му телевизия се размина на косъм с ужасяващ инцидент, заради който можеше да се наложат рокади сред водещите на "Сан Стефано" 29. Лицето на "Питай БНТ" Мира Добрева като по чудо не се преби по време на лежерна разходка в центъра на София, видяха папараците на ПИК.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Преди няколко дни Добрева гостува като седмичен коментатор в друга телевизия, разбира се, с позволението на ръководството на държавната медия. След края на поредното й участие, ловците на автографи причаката звездната водеща за нови попълнения на снимковите им колекции от знаменитости. Мира подходи с усмивка към Христо и Веско, и тактично изчака колкото време е необходимо, докато перфектните снимки с нея станат факт.

След импровизираната фотосесия, в компанията на своя приятелка Добрева се насочи към автомобила на непознатата дама. Улисани в сладки приказки двете потеглиха в посока "Лозенец". А след известно лутане из уличките, двете приятелки намериха свободно място за паркиране.

Освободиха седалките си и продължиха пеша по пътя си. И не щеш ли, на напълно здрав тротоар, без нито една разбита плочка, Мира Добрева се спъна от нищото и полетя със страшна сила към настилката.

Звездата на БНТ обаче показа завидна концентрация и успя да стабилизира походката си буквално секунда преди да се строполи върху тротоара, срещата с който със сигурност щеше да й осигури я ожулване, я натъртване или пък, не дай, Боже, някоя фрактура.

За щастие след изненадващия плонж, Мира е в пълна кондиция, няма дори и леки травми, като разтежения, например. Часове по-късно красивата водеща се впусна в поредния си планински преход с любимото си куче Найро.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК